lördag 7 augusti 2021

Vingården för vilda drömmar - Caroline Säfstrand

Mina tankar
Det här är en bok som jag tokgillar från första till sista sidan. Inte en svacka så långt ögat når. En bok som har allt och jag kan bara instämma med detta citatet.

"En varm och känslosam berättelse om att hitta tillbaka till kärlek, skratt och glädje. Om att våga formulera sina drömmar och att vara sann mot sig själv. 
                                                                                                                                                                BTJ nr 14, 2021

Jag sugs in i berättelsen, jag blir ett med den och jag lägger inte ifrån mig boken förrän jag läst till sista sidan och punkten. den som ger mig en känsla av tomhet. Är den redan slut. Jag vill ha MER!
Miljöbeskrivningarna är magiska, personerna verklighetstrogna och berättelsen om en vilsen människa som försöker hitta sig själv kan stämma in på många jag känner. 
Caroline du skriver magiska böcker, du är en stjärna på feelgoodhimmlen.  

Läs gärna boken  Klubben för lyckliga slut först Boken
Sommaren på en skånsk vingård väcker drömmar till liv och får sanningar att bubbla upp till ytan. Erica sätter sig på tåget och lämnar hastigt sin man och livet i storstaden. Hon vet inte vart hon är på väg, bara att hon måste komma bort för att orka möta sorgen hon bär på. I Arild, femtiosex mil söderut, hamrar Marcus ner en skylt i marken: ”Rum uthyres!” Det är färgstarka grannen Beatrix idé för att få ekonomi i vinodlingen som Marcus och hans farfar driver. Samtidigt sitter Lilian ensam i lägenheten i Helsingborg och iakttar allt som pågår utanför hennes fönster. Med pennan tecknar hon det som livet inte gav henne. Vad hon inte anar är att en ung kvinna i Stockholm just påbörjat en resa söderut, och att detta kommer att förändra livet för Lilian och flera andra.

Titel: Vingården för vilda drömmar 
Författare: Caroline Säfstrand
Ljudbok: Gunilla Leining (Storytel)
Förlag: Bokförlaget Forum
Omdöme: 🌞🌞🌞🌞🌞

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar