torsdag 16 maj 2019

Yrsel - Annika Widholm

VARNING! Börja inte läsa den här, om du vet att du inte har tid att sträckläsa.........

Tack till älskapocket och Annika Widholm
för att jag fick läsa den här extremt braiga boken =)

Men tjosan vilken bra bok, den sträcklästes vill jag lova. Ett mycket bra driv och snabba rappa kapitel gör boken väldigt lättläst. Widholm har lyckas oerhört bra med att på ett målande sätt, lyckas beskriva såväl omgivningar som personer så att man verkligen kan se dem framför sig. Vilket ger historien ytterligare en dimension. 

Från första sidan till den sista kryper den där olustkänslan genom kroppen, du vet den där att kan det verkligen vara så här?
Det är spännande och mycket  genomtänkt historia där Annika verkligen har lyckats med att hålla spänningen uppe till absolut sista sidan. Det finns en nervkittlande känsla som nästan övergår till ett visst obehag, vad är det egentligen som händer? Och vem kan Clara lita på?på. Mycket begåvat vill jag säga.  
Helt klart kan den kännas obehaglig vissa stunder, med det ska ju psykologiska thrillers göra, eller hur?
Sammanfattningsvis: En mycket lättläst, spännande och oerhört välskriven psykologisk thriller som inte är förutsägbar. 
LÄS DEN!
Yrsel är en psykologisk thriller om Clara som nyligen flyttat in hos pojkvännen Markus när hon börjar få yrsel och svimningsanfall. Hon vaknar upp på oväntade ställen utan att veta hur hon kommit dit. Dessutom har hon en obehaglig känsla av att vara förföljd.
Hon försöker alltmer desperat ta reda på vem det är som spionerar på henne och är rädd att det kan ha någonting att göra med den dödsolycka som drabbade familjen för ett år sedan. Vad hände egentligen Markus tidigare fru? Hur ska Clara nå fram till hans tonårsflickor som saknar sin mamma? Och varför är ett av rummen i våningen alltid låst?Författare: Annika Widholm
Titlel: Yrsel
Utgiven av: älskapocket ,Månpocket 
ISBN9789175039640
Betyg: 5 🌟🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris

Lyssna:  Storytel

Läs även andra bloggar om boken

kreativinsikt.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar