måndag 31 juli 2023

Där alla vägar tar slut - Karina Janson


Handling

Våren har kommit och det är dags för Annie och hennes BH-buss att rulla ut på landsvägarna igen. Men knappt hinner hon ta plats bakom den vita ratten innan en verkstadsräkning håller på att omkullkasta sommarens planer. Dessutom verkar alla i hennes närhet gått och blivit nykära, utom hon.

Nya möjligheter uppenbarar sig när Annie får låna en campingplats på Fårö under en månad. Nu ska hon sälja badkläder till turister och kasta sig ut i dejtingdjungeln.

På den lilla ön väntar en konflikt från det förflutna på att vädras ut. Och oväntade känslostormar får Annie att tappa fotfästet och ställa sig frågan: Hur gör man egentligen när man går vidare?Där alla vägar tar slut är den andra delen i Karin Jansons populära serie BH-bussen. En feelgood som passar mig, inte sötsliskig och tramsig. Den är underhållande, charmig och samtidigt berör den på djupet.

Karin skriver med ett rappt språk och ett härligt driv som gör att man inte kan sluta läsa Hennes sätt att beskriva sina karaktärer ger mersmak och de är verkligen mänskliga och som hämtade ur det verkliga livet. Det imponerar på mig och det ger stor igenkänningsfaktor.
Sedan har vi de underbara miljöbeskrivningarna som gör att jag måste bege mig till Fårö, där jag aldrig varit.
Jag rekommendera den här med varmt hjärta och givetvis blir det högsta betyg från mig. Gunilla Leining läser den med fin inkänning.Titel: Där alla vägar tar slut
Författare: Karin Janson
Förlag: Printz Publishing
Ljudbok: Gunilla Leining

En underhållande och annorlunda berättelse om att våga följa sin dröm och gå vidare i livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar