måndag 31 juli 2023

Allt vi aldrig kom över - Lucy Score


Efter att ha smitit från sitt till synes perfekta bröllop, anländer Naomi Witt till den lilla småstaden Knockemout i Virginia. Tanken är att hon ska hjälpa sin tvillingsyster Tina som hon inte pratat med på flera år. Men väl på plats inser hon att Tina inte har förändrats ett dugg sedan de sist hade kontakt. Inte nog med att Tina lägger beslag på både hennes bil och hennes pengar, Tina lämnar henne också med en sin elvaåriga dotter som Naomi inte ens visste fanns. Nu är hon fast i en stad där hon inte känner någon, utan jobb, utan plan och med ett enormt ansvar på sina axlar.

Det finns goda skäl till att frisören Knox brukar hålla sig undan komplicerade relationer. Men när Naomis hela liv råkar braka samman mitt framför ögonen på honom är det minsta han kan göra att försöka hjälpa henne ur knipan. Och så fort allt har ordnat sig, kan han återgå till sin egen lugna och stillsamma tillvaro.
Det är i alla fall hans plan, men deras liv verkar flätas samman på sätt som ingen av dem hade kunnat förutse ...


Jag vet inte riktigt vad det var som gjorde att det här inte blev det wow jag hade förväntat mig. Trots att den har härliga karaktärer, är såväl charmig som underhållande + att den bjuder på drama, kärlek och romance, så triggade den inte igång mig. 

Jag har läst så många positiva omdömen så snälla du, läs den och bilda dig en egen uppfattning. Boken är absolut inte dåligt skriven och kanske jag inte hade rätt sinnesstämningen när jag läste den.

Titel: 
Allt vi aldrig kom över 
Författare:  Lucy Score
Ljudbok: Katharina Cohen
Förlag: Printzpublishing

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar