onsdag 14 juni 2023

Malibu brinner - Tayler Jenkins Reid

Fyra framgångsrika syskon ska hålla århundradets fest, men inom loppet av ett dygn kommer deras liv att ha förändrats för alltid.
Malibu, augusti 1983. Nina är fotomodell, Jay känd surfare och Hud framgånsgrik fotograf, medan lillasyster Kit mest bara är kaxig och vacker. Kändissyskonen Rivas sommarfest är årets händelse och förväntningarna är skyhöga när Nina öppnar dörrarna till sitt hem.
Men Nina som just blivit övergiven av sin tennisstjärna till make ser inte fram emot festen. Jay däremot räknar minuterna tills att en viss kvinnlig gäst ska komma och Kit, som sitter på idel hemligheter har bjudit in någon som de andra inte hade väntat sig.


Jag hade oerhörda förväntningar på den här boken då jag verkligen älskade hennes bok Sju äkta män.
Visst är den helt ok men jag tyckte inte att den kom upp i samma klass som Sju äkta män.
Jovisst är den en bladvändare med många härliga karaktärsporträtt och färgstarka miljöbeskrivningar. Tayler är oerhört duktig på att få mig känna doften av Malibus salta havsbris och röken ifrån den förgörande branden, men ändå sug jag inte in helt och hållet.
Kanske tidpunkten för den här inte var helt rätt eller också förstörde mina höga förväntningar min upplevelse. Eller var det så att det var för många karaktärer?
Läs och bilda dig en egen uppfattning för boken är absolut läsvärd.Titel: Malibu brinner
Författare:  Taylor Jenkins Reid
Ljudbok: Disa Östrand
Förlag: Bookmark

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar