torsdag 29 juni 2023

Anklagelsen - Michaela WinglyckeDahlia Wester har börjat återhämta sig efter den första turbulenta tiden på Advokatbyrån Edbladh. Men så sker något som gör att hon blir tvungen att vända sig till kollegan Philip för stöd, trots att deras relation är ansträngd just nu. Philip i sin tur tvivlar allt mer på sitt förhållande med Sophie, vilket inte underlättas av att hon är gravid.
Olivia är influencern med lyxvilla på Lidingö och en fin familj. En dag rasar hela hennes tillvaro på grund av ett telefonsamtal. Snart befinner hon sig i en situation som hon inte har en aning om hur hon ska hantera – med en dotter hon måste skydda och en man hon vill försvara. Hon kontaktar Dahlia för juridisk hjälp. Snart visar det sig att det döljer sig en hel del hemligheter bakom influencerns perfekt filtrerade tillvaro.Det här är del två i serien om Dahlia Wester. En serie där vi får följa Dahlia såväl privat som i hennes jobbkarriär på advokatbyrån Edbladh. I den här delen får vi följa hennes privatliv väldigt mycket men även det fall hon får till sig, att företräda en influenser som hamna i en otroligt prekär och otrevlig situation.

Jag tycker sammantaget att boken är bra men kanske för mycket upprepningar från del ett och kanske lite väl mycket fokus på privatlivet. 
Jag tycker dock väldigt mycket om Dahlia och det ska bli kul att läsa nästa del i serien som heter, "Alliansen".


Titel: Anklagelsen
Författare:  Michaela Winglycke
Ljudbok: Gunilla Leining
Förlag: Wapi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar