söndag 10 juli 2022

Puben vid floden - Veronica Henry

En nedgången pub vid en flod. Tre generationer kvinnor bestämmer sig för att väcka den till liv igen. Veronica Henry är tillbaka med underbar sommarläsning!

Cherry, Maggie och Rose är tre generationer kvinnor som alltid funnits där för varandra. En mormor, en mamma och en dotter. Så när Cherry köper en ljuvlig men nedgången pub i den lilla byn där hon växte upp, är det självklart för hela familjen att haka på projektet.

Tillsammans flyttar de till Rushbrook och bestämmer sig för att förvandla puben till samhällets hjärta. Mormor Cherry styr projektet, medan mamma Maggie ska sköta köket och hennes dotter Rose ta hand om den vackra trädgården som löper hela vägen ner till den porlande floden.

Det dröjer inte länge innan puben lockar alla typer av människor till sig. Och kanske kan de tre kvinnorna hjälpa även andra människor som är i behov av en nystart...

En ny bekantskap för mig men det är absolut inte den sista boken jag läser av Veronica Henry.
Puben vid floden är en helt fantastisk feelgood, den har allt.
Relationer, mat och vackra brittiska miljöer i en oemotståndlig blandning. En bok som berör och som fängslar mig från första sidan och sedan blev det sträckläsning. Den är riktigt bra och en favorit bland de feelgoodare jag läst hittills i år.
Helt klart feelgood när det är som bäst.
Tack för recex.


Titel: Puben vid floden 
Författare: Veronica Henry
Ljudbok: Irene Lindh
Omdöme: 💛💛💛💛💛

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar