fredag 13 september 2019

En sommrig, charmig feelgood - Sommaren med Ava - Anna Lönnqvist


En trevlig feelgood som absolut får betyg godkänt men inte mer. Trots att den innehåller alla rätta ingredienser som sig bör i den genren, så lyfter inte berättelsen, utan för mig känns den rätt platt och en smula långtråkig.
Språket funkar finfint och själva storyn är ok men det där lilla extra, den där lilla tvisten saknar jag. 
Mitt omdöme: Boken är lättsam, charmig och underhållande, du får en bok att koppla av till.

Från förlagets sida
Det sista Ava vill när hon kommer hem efter en tid utomlands är att åka upp till lilla Sunnanby, i de djupaste skogarna i norr. Den pittoreska byn där hon tillbringade sina barndomssomrar fläckas nu av minnen som hon helst vill undvika att tänka på. Men ödet vill annorlunda, och utan att hon själv riktigt förstår hur det går till så jobbar hon snart på det som förut var hennes mormors gamla café.
Axel är Sunnanbys mest attraktiva singel, men det enda i livet som betyder något för honom är dottern Ellen. Efter att ha blivit djupt sviken flera gånger har Axel ingen önskan om att inleda någon ny relation.
Cornelia äger numera Café Sunnanby, men har inte satt sin fot där sedan en fruktansvärd händelse som hela Sunnanby fortfarande skvallrar om. När caféet hotas av nedläggning tvingas hon dock dit, och det blir upptakten till en sommar som varken hon, Ava eller Axel någonsin kommer att glömma.
Sommaren med Ava är en varm och romantisk berättelse om omedelbar attraktion och kärlek, ensamhet och sorg. Det är den första i en serie kärleksromaner som utspelar sig i Sunnanby.
Författare: Anna Lönnqvist
Titlel: Sommaren med Ava
Utgiven av: LBförlag
ISBN9789177990826
Betyg: 3 🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris

Läs även andra bloggar om boken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar