torsdag 13 juni 2019

Sambo på försök - Beth O Leary

Jag har fått denna bok som läsex och då som E-bok. Tack!Sambo på försök är en stark debut av Beth O´ Leary det är en romantisk komedi i feelgood anda.
För mig blev det inte en wow och inte heller ett nej, men helt klart är det en härlig, varm och mysig berättelse med ett lite annorlunda upplägg.
Jag gillar att den tar några helt oförutsägbara vändningar och att den inte är så traditionellt skriven som en feelgoodroman.
Författarens sätt att beskriva de olika personligheterna är helt underbar och alla kläder som Tiffy har på sig ger mig många bilder och goda skratt.
Post-it lappar har helt plötsligt fått en ny innebörd för mig och jag älskar verkligen deras konversation och väntar med iver på vad det ska stå på nästa lapp!

Du kan förvänta dig en och annan twist i historien och de olika parallellhandlingarna är intressanta, vilket gör att boken faktiskt fungerar för mig. 

Sammanfattningsvis: En berättelse med humor, värme och med lite twist här och där, är vad du får om du läser den här boken!


Handling
Tiffy Moore behöver ett billigt boende – omedelbart.
Leon Twomey jobbar nätter och är i stort behov pengar.

En annons kopplar ihop de två främlingarna. Deras vänner tycker att idén är galen, men egentligen är det den perfekta lösningen i Londons tokdyra bostadsbubbla: Leon innehar lägenheten dagtid medan Tiffy jobbar, och på kvällarna och nätterna är den hennes.

Trots att de aldrig träffats kommer Tiffy och Leon allt närmare varandra genom en oväntad ”brevväxling” via postit-lappar i lägenheten. Och med struliga ex, jobbproblem och en felaktigt fängelsedömd bror smälter deras världar samman till en. Men kan man verkligen bli kär i någon man aldrig träffat?


Författare: Beth O Leary 
Utgiven avprintzpublishing
ISBN: 9789177711537
Betyg: 3 🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris
Storytel Inläsare Frida Hallgren
Läs även andra bloggar om boken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar