söndag 23 juni 2019

Försoningen - Anneli Fichtelius

Tack för recensionsex Ordberoendeförlag
Det här är en relationsroman som tar många olika vändningar, till en början tyckte jag inte riktigt att den tog tag i mig, men jag är glad att jag gav den en chans. Den här berättelsen bara växer och växer ju mer jag läser och till slut kan jag inte lägga undan boken utan sträckläser den. Läs den och du får en annorlunda roman som du både kommer att skratta och gråta till under resans gång. 

En stark debut men ett fint och målande språk som ger mig fina bilder från de miljöer författaren beskriver. Det utomordentliga sätt som författaren angriper de olika ödena och tragedierna i berättelsen ger historien en extra dimension.   

Sammanfattningsvis: En stark och gripande berättelse som verkligen berör ända in i märgen. 

Handling

Förgörande släktband och förtrollande miljöer. Alice och Anders finner varandra en ljum midsommarkväll och känner en direkt samhörighet. De kommer båda från splittrade bakgrunder men med kärleken till varandra blir de äntligen hela och vågar möta det förflutna.

Innan de gifter sig vill Anders söka efter sina biologiska föräldrar. Men i takt med att bilden klarnar rasar deras gemensamma framtid samman bit för bit. Hur ska Alice kunna fortsätta leva med en förälskelse som inte mattas av och ett begär som inte får finnas?


Författare: Anneli Fichtelius
Titlel: Försoningen
ISBN:9789188867056
Betyg: 4 🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris
Storytel uppläsare Charlotta Jonsson
Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar