måndag 27 maj 2024

Del av din värld - Abby Jimenez

»Jag undrade förstrött om vi kanske hade känt varandra i ett tidigare liv och nu funnit varandra igen. Om det var därför han var så välbekant …«

Efter ett motorstopp mitt ute i ingenstans, en vågad vadslagning och mys med en killing har Alexis Montgomerys värld vänts uppochned. Orsaken är Daniel Grant, en attraktiv snickare som är tio år yngre och avslappnad som få – raka motsatsen till den sofistikerade storstadstjejen Alexis. Attraktionen mellan dem är ögonblicklig.

Alexis står på tröskeln till en lovande karriär som kirurg, en framtid som rimmar dåligt med idylliskt lantliv. Samtidigt kastar det förflutna sina skuggor, och Daniel tvingas inse att Alexis varken är beredd att släppa in honom i sitt liv eller att bli en del av hans.
Mitt i en härva av passion och plikt ställs Alexis och Daniel inför det ultimata testet: kan de förena sina radikalt olika liv?

Har du inte läst den här underbara boken ännu, då är det hög tid att inhandla och läsa! Ok, du kan lyssna också, det går alldeles utmärkt. 
Shiham Shurafa läser både inkännande och behagligt.
Det är en charmig bok som är tänkvärd. Den bjuder på familjeintriger, het romance och humor.
En sträckläsarbok som jag älskar från start till mål. Härliga karaktärer, miljöer och superbra gestaltning. 

Del av din värld är en modern kärlekssaga som inte lämnar någon oberörd – en ljuvlig romcom med lite hetta. Romanen är första delen i en serie.

Titel: Del av din värld 
Författare: Abby Jimenez
Ljudbok: Shiham Shurafa
Förlag: Karatförlag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar