lördag 20 juli 2019

Ögonvittnet - Anna Bågstam


Tack till Norsteds för recex.


Ögonvittnet har ett högt och rappt tempo, med stor spänningen och gott om twister som gör att du bara måste läsa lite till och lite till för att få veta....vem vad och varför?

Dessutom så skrivs boken med glimten i ögat och med en hel del humoristiska undertoner, det gillar jag. 
Anna har lyckats på ett otroligt bra sätt med det jag ofta upplever fattas hos många spänningsförfattare, hon har förmågan att sy ihop berättelsen och slutet blir allt annat än vad jag förväntat mig.

Du får allt som en bra story i deckargenren ska ha och dessutom bjuds du på en riktig cliffhanger som gör att det MÅSTE komma en till bok i serien om Harriet.

Sammanfattningsvis: En härlig deckare där du får, spänning, intriger och många intressanta twister.Handling

Ett brutalt mord har begåtts i pittoreska fiskeläget Lerviken vid Öresund. En kvinna har avrättats och fått sina ögonlock upptejpade. Mordet sker dagen efter att Harriet Vesterberg flyttat in i sin pappas hus, ett stenkast från brottsplatsen. Plötsligt är Lerviken långt från den idyll där hon tillbringade sin barndoms somrar. Harriet har precis lämnat Stockholm och en havererad kärleksrelation bakom sig för en nystart som utredare hos polisen i Landskrona. Men hon förstår snabbt att hon inte är så välkommen på stationen som hon hade önskat och att hennes idéer inte uppskattas. Hon bestämmer sig för att gå sin egen väg, men den leder in henne på ett spår som hon snart desperat ångrar att hon började följa. Kan mördaren vara någon hon känner?


Ögonvittnet är en tempofylld och spännande deckare som utspelar sig i Öresundstrakten, med en smart, rolig och ofullkomlig hjältinna som huvudperson.

Författare: Anna Bågstam
Titlel: Ögonvittnet
Utgiven av: Norstedts förlag
ISBN9789113083131
Betyg: 4🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris

Lyssna:  Storytel - inläsare Angela Kovács

Läs även andra bloggar om boken


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar