måndag 4 december 2023

Störst är Kärleken - Katrine Wessel




Året är 1906 och i Trondheim ska det bli fest! Kung Haakon och drottning Maud skall krönas i Nidarosdomen. Birgitte Winther arrangerar en stor konstutställning, till det nya kungaparets ära. Hon har bjudit in en engelsk konstnär till invigningen, ovetande om att han känner familjen Winther sedan tidigare. Mitt under bestyren kommer Emma tillbaka, och den här gången tänker inte Fredrik låta henne försvinna

Den sista boken i den storslagna serien om familjen Winther samlar en rad av seriens välkända karaktärer till en sista varm och dramatisk sommar på Rosenlyst.




Jag har skrivit det tidigare och jag skriver det igen. Missa inte den här serien. Den har kommit att bli en av mina absoluta favoritserier inom historisk feelgood och den här avslutande delen är inget undantag, den levererar precis som de tidigare delarna. 
Katrine Wessel
 får mig att känna mig som en i den stora familjen Winter, jag gläds med dem och jag förfasas med dem. Jag önskar att den här serien blir tv-serie. 

Så här skrev jag om en av de tidigare delarna och det är bara att instämma igen.

Vill du läsa historiska romaner som har allt, familjehemligheter, drama, kärlek, möjliga och omöjliga relationer + massor av intrikata intriger? Då måste du läsa serien om familjen Winther En storslagen och förtrollande romanserie om livet i överklassfamiljen Winther. Handlingen börjar i Trondheim.
Med sina fantastiska karaktärer och härliga miljöer trollbinder Katrine mig och nu efter 8 delar är jag en i denna härliga familjesaga. Måtte den aldrig ta slut!

Dessvärre är den slut nu och jag har sorg! 


Författare: Katrine Wessel
Titel: Störst är kärleken
Utgiven av: Bokförlagetpolaris
Ljudbok: Viktoria Flodström

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar