söndag 11 september 2022

Varma scones och vilsna katter - Melissa Daley


När katten Molly förlorar sin älskade matte rasar hennes värld. Hon tvingas flytta till ett tillfälligt hem som hon delar med tre katthatande hundar. Molly beslutar sig för att hon är värd en bättre framtid och tar saken i egna tassar. Vind för våg ger hon sig iväg på en mödosam resa.

Efter en lång resa kommer Molly fram till det idylliska samhället Stourton. Hon har förlorat allt hopp om att finna ett nytt hem och tar sin tillflykt till de mörka gränderna. Det är där Debbie och hennes dotter hittar den lilla katten. Liksom Molly är de främlingar i byn och försöker desperat få sitt nyöppnade kafé att bli lönsamt. Inte blir det enklare av att en av byborna har bestämt sig för att nykomlingar inte är välkomna särskilt inte fyrbenta. Debbie måste snart välja mellan kaféet och Molly. Men kanske finns en lösning inom räckhåll? Kan Debbie och Molly tillsammans skapa ett unikt kafé och få turen att vända?


Gillar du katter och feelgood? Ja då är Varma scones och vilsna katter en fullträff. Det är en hjärtevärmande berättelse om beslutsamhet och vänskap. Det är den första boken av två om Molly och jag längtar redan efter del två.


Titel: Varma scones och vilsna katter 
Författare: Melissa Daley 
Ljudbok: Viktoria Flodström
Förlag:  Historiska Media
Omdöme: 🐱🐱🐱🐱
Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar