söndag 31 januari 2021

Klubben för lyckliga slut - Caroline Säfstrand


 

 Mina tankar

Caroline skriver på ett ljuvligt sätt, som trollbinder och får mig att bara vilja ha mer. Nu är boken utläst och tomheten vibrerar i kroppen, jag vill ha mer! Som tur är så är det här första boken jag läser av författaren men absolut inte den sista vill jag lova.

Klubben för lyckliga slut är en härlig feelgoodroman som har allt! Hjärta, smärta och familjehemligheter. Caroline har lyckas hitta en fin balans på att hantera olika typer av sorg och själslig smärta samtidigt som hon förmedlar hopp och glädje. En berättelse som dessutom bjuder på målade miljöbeskrivningar och ett härligt och lagom stort persongalleri. En bok att krypa upp i soffan med, ta med muggen med gott kaffe och tänd ett ljus. Sedan är det bara att njuta.

En bok som berör och stannar kvar. LÄS NU, för tusan !

Om Boken

En roman om att gå vilse i livet men genom nya vänner, skrivterapeuten Sam och ”Klubben för lyckliga slut” hitta tillbaka igen. Eller snarare hitta nya vägar. Cecilia har förlorat sin man i alldeles för tidig ålder, Lisbeth inser att hennes liv har stagnerat och Ivy är en person som oroar sig för allt. Dessa tre väldigt olika kvinnor befinner sig alla vid ett vägskäl i livet när de får en reklamlapp på sina bilar med inbjudan till skrivkursen ”Klubben för lyckliga slut”. Utan att de vet om det tar deras liv nu en helt ny riktning. En dag i veckan träffas de i klubben, djupa hemligheter från det förflutna nystas upp och steg för steg lär de sig att älska, leva och skratta igen. Men kommer de att kunna forma sitt eget lyckliga slut?


Tack för recex.

Författare: Caroline Säfstrand
Titlel: Klubben för lyckliga slut
Utgiven av: Bokförlaget Forum
Betyg: 5 💙💚💛💜💗
Finns hos

Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Storytel - Gunilla Leining

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar