tisdag 15 oktober 2019

Middag hos mig - Johanna Toftby

Jag blev så glad när jag fick hem den här fina boken och började direkt kolla in olika tips och recept. Det finns hur mycket som helst att grotta ner sig i och testa. Många bra och konkreta tips.

Dock förstår jag inte namnet på kapitlet "Middag för ensamma föräldrar" är det mat för föräldrar då barnen inte är hemma? Jag tänker då på Heta räkor för dig som vill hålla vikten? Eller hur tänker hon där? För de andra recepten i det kapitlet är anpassade efter minst 4 personer, vilket jag inte förknippar med den lilla familjen. 


En sak som inte faller mig i smaken är de matta sidorna, jag tycker att en så fin bok tappar mycket på att bilderna känns gråa och suddiga, men det är helt och hållet min personliga åsikt. Själva bilderna är fint komponerade och mycket väl genomtänkta.

Halloumi sallad


Mitt omdöme: En trevlig bok med mycket spännande recept och tips på olika sätt att duka bord på. Dock kommer den inte hamna på min topp 10 lista i den här genren.
Välkommen hem på middag hos Johanna Toftby!


Johanna är en av Sveriges största livsstilsbloggare och det gör att hon lever ett speciellt liv med tusentals läsare som följer och låter sig inspireras av henne. Men hon har precis samma bekymmer som alla andra och här delar hon med sig av sina bästa tips för att få vardagspusslet att gå ihop, från den stressade middagen när barnen är på väg hem till festmiddagen och från den första dejten till studentfesten.

Det behövs inte enorma kunskaper, dyra råvaror, massor av tid och exklusiv inredning för att göra varje måltid till en fest som är nyttig, billig och framför allt minnesvärd. Låt Johanna inspirera dig till att skapa dina egna minnen!


Här hittar du härliga recept, vackra dukningar och smarta dekorationer för bland annat de stora högtiderna som jul, midsommar, nyår och studenten, men också onsdagsmys med barnen, rätter som gör vardagen till fest och trerätters med vänner.

Författare: Johanna Toftby
Titlel: Middag hos mig
Utgiven av: bladhbybladh
ISBN:9789188917188
Betyg: 3🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris


Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar