tisdag 29 oktober 2019

Skalets röda strimma - Johanna SvanborgGillar du spänning, blodigt och brutala scener då är det här en bok för dig. Till en början tyckte jag boken och handlingen var mycket bra och välskriven. Men efterhand tyckte jag bara att den blev mer och mer olustig, kan hända att det var för mycket av alla ruskigheter, det blev helt enkelt för mycket. 

Mitt omdöme: Gillar du hemskheter och detaljerade blodiga scener och brutala mord på både människor och djur så kommer du att älska den här.


Handling
Carina Silvén, en gravid nybliven änka, bor i Vibble söder om Visby.
I grannskapet avlivas brutalt varenda hund och till slut även hennes. Carina ÄR inte längre ensam. Någon gömmer sig i hennes hus, drogar henne och leker med hennes psyke.
Några veckor senare anmäls Carina försvunnen och ärendet hamnar på kommissarie Bengt Widéns bord. Till en början är det ett "vanligt försvinnande" men snart anländer en film som skakar poliserna i grunden.
Visbypolisens kompetens ställs på sin spets, granne efter granne förhörs. Den ena bär på mer hemligheter än den andre. Inte minst de båda poliser som har ett hemligt förhållande bakom kollegernas rygg.
Men tiden går, klockan går...
Tick tack, tick tack.
När du tror att du är ensam kan det farliga lura, nära dig... Alldeles bakom dig!

Författare: Johanna Svanborg
Titlel: Skalets röda strimma
Utgiven av: Svanborgs förlag 
ab
ISBN: 
9789175331591
Betyg: 🌟🌟🌟
Finns hos
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Läs även andra bloggar om boken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar