torsdag 10 oktober 2019

How to feel f*cking fabulous - Malin EhlinDet här är en ljuvlig liten pärla för alla som älskar att vara kvinna.  

I den här boken hittar du allt du kan drömma om, allt från goda råd, citat, fakta  och
bilder på allt från underkläder, makeup och till recept och träningstips.
Det här är en bok som jag har står som en tavla i min bokhylla för jag blir så himla lycklig av att bara titta på den, den ger mig power. I boken finns massor med Mrs M's tips och trix och mitt favoritkapitel är GLAMOUT, en träning du inte kan motstå med bra filmer som du lätt hittar med hjälp av QR koder och grundliga instruktioner. 
Som till exempel den här övningen "Pumpa Skumpa" Träna triceps och biceps,Eller kapitlet "Koka soppa på en diamant" Hur du lagar Champangesoppa 
Fler kapitel som du hittar i boken:
UNDERKLÄDER – Underkläder är det mest kraftfulla och omedelbara sättet vi har att påverka vårt humör som i steg två spiller över på självkänslan.
HIGH HEELS – Klackskola i bild och text + länkat till filmer på Youtube.
HÅR & MAKE-UP – Hår och make-skola i bild och text + länkat till tutorials på Youtube.
TRÄNING – Den bästa träning är den som blir av om det så må krävas paljetter! – Mrs Ms egna unika träningskoncept The GLAMout how to sweat glitter i bild och text + länkat till klipp på Youtube.
NETWORKING – Använd din woman power i affärslivet och för att nätverka.
DEJTING – Förklaring hur dejting funkar på en kemiskt och neurologisk nivå. Tips och råd för att lyckas.
MATLAGNING Mrs M way of cooking. Malin Ehlin deltog i Halv åtta hos migoch gjorde succé med sina glammiga superenkla recept. Här bjuds det på Bloody Mary-soppa, Margurita-pasta och annat för både vardag och fest.
Aktivera din Woman Power!
Malin Ehlin, alias Mrs M the FAB Coach brinner för att ta fram den kvinnliga styrkan hos alla som identifierar sig som kvinna och erbjuder en diamantbeströdd hand att hålla i när du försöker locka fram din inre gudinna.
Mrs M kämpar för att alla kvinnor skall bli tagna på allvar utan att behöva klä ut sig till män. Hennes mål är att få kvinnor att inte bara känna sig bekväma med, utan även hitta en styrka i sin kvinnlighet och femininitet.
Gillar du att utforska dina feminina sidor så är detta boken för dig. Du får äntra en spännande och stärkande värld av underkläder, höga klackar, läppstift och champagne där du får lära dig allt du behöver veta för att FEEL fucking freaking fabulous! Vi får veta varför en korselett är bättre än långkalsonger på vintern, hur höga klackar kan förbättra ditt sexliv samt hur ett par höfthållare kan ge dig bättre affärsavtal (och nej det handlar inte om att du skall visa dem för någon).
Detta kan dock vara en värld som inte är helt lätt att navigera i utifrån dagens samhällsklimat. Sviker jag mina medsystrar om jag målar mina läppar röda? Kan jag stå på barrikaderna i mina högklackade skor? Mrs M lotsar dig rätt och reder ut begreppen med hjälp av både sina egna erfarenheter men även med en stor champagneflaska fylld av vetenskap och medicinska fakta i ryggen.
So are you ready to FEEL fucking freaking fabulous?
Tack Bladhby bladh för att jag fick läsa och tycka
Författare:  Malin Ehlin
Titlel: How to feel f*cking fabulous
Utgiven avbladhbybladh
ISBN9789188917140
Betyg: 4🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus
Adlibris
Läs även andra bloggar om boken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar