lördag 5 oktober 2019

Mord i Sunne - Pengabrevet

Karin Johansson Pengabrevet är en pussel- mys- och relationsdeckare som inte innehåller blodiga scener, men du får mord, spänning, kärlek och lite humor. 

En bra story och intrig som håller ihop hela vägen, och som läsare får jag ta del av många olika personer och karaktärer som alla en intressant bakgrund  och koppling till intrigen. Vem kan man lita på och varför blev det så? Är några frågor jag ställer mig under handlingens gång.
Pengabrevet har precis det där som jag förväntar mig av en pusseldeckare. 
För mig så dras betyget ner av alla dessa svordomar som jag har svårt att se att de tillför något.

Smart drag av Karin att skriva boken från miljöer som hon känner väl, det gör att trovärdigheten stiger. Det märks att hon tillbringat många timmar på den skidanläggningen.

Mitt omdöme:  En välskriven och väl genomtänkt pusseldeckare som har charm, bra intrig och ett oväntat slut.Från förlagets sida
Visserligen är Annelis farbror Ville en speciell person, men vem skulle vilja se honom död? När han hittas mördad på skidanläggningen Ski Sunne förstår ingen vad som kan ha hänt. Polisen har inga spår. Anneli försöker själv ta reda på vad Ville råkade ut för. Har hans död något att göra med det välfyllda pengabrevet som hon såg i hans stuga? Och vart leder nyckeln som hon får av hans advokat?
Tack till Hoi och till Karin för att jag fick boken i min goodibag på bokmässan 💓

Författare: Karin Johansson
Titlel: Pengabrevet
Utgiven av: Hoiförlag 
ISBN:9789176971925
Betyg: 3 🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris
Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.se

Storytel: Uppläsare - Mimmi Kandler

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar