onsdag 29 juni 2022

En drömresa för fyra - Milly Johnson


Vännerna Roz, Olive, Ven och Frankie träffades i skolan och fann varandra omedelbart. Tillsammans dagdrömde de om en högtflygande framtid, full av fantastiska framgångar och rosaskimrande romantik. Världen låg vid deras fötter. Tjugofem år senare är verkligheten en annan. Olive försörjer sin late man och hans sjukliga mamma som städerska. Roz hjärta har blivit så krossat att inte ens hennes nye partner Manus omsorg och kärlek verkar kunna läka det. Och hon har brutit kontakten med Frankie. Men Ven har bestämt sig för att gänget ska återförenas och vad kan vara bättre än att åka på den lyxiga medelhavskryssningen som de alltid drömt om? Plötsligt befinner sig de fyra vännerna långt hemifrån på öppet hav, redo att njuta av en välbehövlig semester. I takt med att de soldränkta dagarna går ter sig vardagen alltmer avlägsen, men vad väntar egentligen på dem när det är dags att gå i land?


Du får allt du kan önska dig när du läser en bok av Milly Johnson. Alltid välskrivna med hjärta, smärta men en hel av något tänkvärt och djupare som berör.
Som om inte det skulle vara nog så är de dessutom mysiga, charmiga och bjuder på många tvister en del humor och förvecklingar finns givetvis med i handlingen..
Ja helt enkelt en bladvändare.

Med ett språk som gör boken mycket lättläst och där beskrivningar av både personer och miljöer som görs på ett mycket skickligt så bara älskar man boken. Den här berättelsen bjuder på mysiga miljöer i kryssningsmiljö men även från de platser båten angör. 

LÄS OCH NJUT av denna välskriven bladvändare som får mig att både skratta och fundera. 


"Att läsa en Milly Johnson-bok är som att tillbringa tid med sin bästa vän det slutar alltid med att världen känns som en bättre plats. 

Lucy Diamond 


Om du gillar mysiga, charmiga och tänkvärda feelgoodare så är den här ett måste! 


Tidigare böcker 

                                         


                                  Den enda rätta          Tebutiken på hörnet         Drottningen av önsketänkande 

Titel: En drömresa för fyra
Författare: Milly Jonson
Ljudbok: Gabriella Boris
Förlag: Bokförlaget Polaris
Omdöme: 💜💜💜💜💜

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar