onsdag 8 juni 2022

Bedragerskans revansch - Johan Elfner


Maria Berg har funnit sig tillrätta vid kusten i Portugal efter allt drama då hennes man Jan Berg dog, återuppstod och dog igen. Han lämnade en stor livförsäkring efter sig som Maria kan försörja sig på. Men vad händer om alla turer kring livförsäkringen avslöjas? Står Maria utan pengar då?

När vinodlaren Octave Pernet råkar i skuld till den italienska maffian dras Maria Berg ofrivilligt in i en farlig händelsekedja där förvecklingar avlöser varandra. Tillsammans med Eduardo och José hamnar hon i ett gastkramande vågspel.

I Bedragerskans revansch kan allt hända och förutsättningarna omkullkastas gång på gång. Andra fristående delen i trilogin om Maria Berg. Läsning som lockar till både skratt och nagelbitning.

En riktigt rapp och spännande bok som har kul karaktärer och en hel del härliga twister. Ett måste på semestern i sommar. Spänning och humor i ett!
Det här är ett fartfyllt drama som börjar i London och avslutas i Sydafrika. Däremellan tas läsaren med till Portugals kust och vinfälten i Alsace. Svindlande händelser och oväntade vändningar presenteras med kvickhet och rafflande spänning.


En skruvad och underhållande roman som du inte vill missa.
Titel: Bedragerskans revanch 
Författare: Johan Elfner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar