måndag 6 juni 2022

Sommarfesten - Olséni & Hansen

Sommarfesten är en humoristisk deckare om egensinniga pensionärer, en välbeställd societet och en fest som slutar i total katastrof.
Det är högsommar på Falsterbonäset när den förmögna träningsentreprenören Hector Bondesson anordnar årets största sommarfest, ett white party, i sin luxuösa villa vid stranden. Festen avbryts abrupt när värdinnan hittas död med en kniv i hjärtat. Med tvåhundra personer på gästlistan får ortens polis, Mårten Lind, det hett om öronen och det blir inte bättre av att Egon Hjort, 89 år, har klampat runt på brottsplatsen. Som om inte det vore nog tvingas Mårten än en gång samarbeta med Malmöpolisen Agatha Björk, en dysfunktionell paragrafryttare med sjukligt kontrollbehov. När ännu en i kretsen kring Hector Bondesson dör under oklara omständigheter och Mårtens tidigare fru återvänder med sin nya kärlek, då mörknar molnen över Falsterbo.


Den här författarduon gör oss aldrig besvikna. Ytterligare en bok att njuta av där man får sig en rejäl dos av humor, lite lagom spänning och massor av charm.
Man blir glad inombords när man läser om dessa härliga karaktärer och det enda tråkiga är att den tar slut alldeles för fort.

Du får en mysdeckare att koppla av med i solstolen. JAg kan även rekommendera att lyssna då Anton Körberg läser den så bra! 
Varning för sträckläsning.
Tack för recex. 

FörfattareOlséni & Hansen
Titel: Hotellgästen (del 8 )
Ljudbok: Anton Körberg
Utgiven avBokfabriken
Betyg: 4🌟🌟🌟
🌟+

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar