torsdag 30 juni 2022

Champangekorkar & cateringkaos - Frida GråsjöCecilia »Cilla« Blom sitter fast i vardagspusslet. Det är slitsamt att driva företag och cateringfirman går knappt runt. Att vara mamma till tvillingflickor tar också på krafterna, och det blir inte lättare när relationen till maken Dieter knakar i fogarna.

När tv-programmet Kär och galen ska spela in några avsnitt i Rosnäs blir Cilla indragen i en matlagningstävling med chans till en stor prissumma och en egen tv-show. Men motståndet i form av den galna countrysångerskan och grillspecialisten Maggan är tuffare än vad Cilla trott. Maggan tycks spela fult och nu är det upp till Cilla att testa vad hennes eget samvete tillåter.
Mycket står på spel och Cilla ser en chans att rädda sin cateringfirma. Samtidigt måste hon bestämma sig för om hon kan, och vill, lappa ihop sin familj. För vilken typ av frihet är hon egentligen ute efter?


FRIDA GRÅSJÖ är jurist och feelgoodförfattare, bosatt i Karlstad. Champagnekorkar & cateringkaos är den tredje fristående boken i Rosnäs-serien - om familjen Blom i Rosnäs - efter Bed & Breakfast för lata brudpar och Argbiggornas antikvariat.

 Frida kan sin sak när det gäller att skriva feelgood, så även denna gång. Det är härliga feelgood böcker som hon skämmer bort oss med gång på gång. De har värme, mysighet och de är underhållande på alla plan.

Språket är lättsamt och vardagligt och det är ett bra driv genom hela boken. Karaktärerna känns levande och har humor.
Jag har både lyssnat och läst och Julia Dufvenius läser mycket bra.
Ett stort extra plus till omslaget som är helt ljuvligt.

Tack Modernista för recex.

Författare: Frida Gråsjö 
Titel: Champangekorkar & cateringkaos
FörlagModernista
Omdöme:  📕📕📕📕

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar