tisdag 7 juni 2022

Konrad Visslers förunderliga resa till Ångermanland - Annette Haaland

Konrad har det struligt på jobbet och har blivit utkastad av flickvännen Anja. Och snart fyller han trettiofem – den ålder då alla män i hans släkt dog unga … Är det hans tur nu?
När hans kusin Vendela kommer med förslaget att de ska jaga rätt på en försvunnen byrå någonstans i Ångermanland har han ingenting att förlora. Faster Betty i USA erbjuder en fet belöning om de hittar byrån! Den kan bli starten på ett nytt, bättre liv. Kanske kan han få Anja tillbaka? Resan till Ångermanland bjuder på oväntade möten – inte minst med snygg-bonden Daniel, som släktforskar precis som Vendela – och med grisen Oluff. Släkthemligheter från förr ser dagens ljus …
Unni har oroat sig för sin son Konrad i hela hans liv. Hon har gjort allt för att hjälpa honom. Men nu är det kanske dags att släppa taget? Unni vill köpa en båt och färdas mot horisonten. Hon ska bara ta tag i sina barndomstrauman först. Vad är det som hon inte kan minnas?Konrad Visslers förunderliga resa till Ångermanland är en varm och rolig feelgoodroman. En roadtrip full av känslor, humor och spänning.
En bok att skratta åt och släppa allt trist som händer runt om oss och bara åka med i fantasins värld.

Det är en helt ok bok men hade lite svårt att komma in i den men sedan tog den sig. Dock gillar jag böckerna om Pastor Viveka bättre av samma författare. 


Författare: Annette Haaland
Titel: 
Konrad Visslers förunderliga resa till Ångermanland
Förlag: Semicförlag
Omdöme: 3🌟🌟🌟

Bokus & Adlibris

Ljudbok- Frida Hallgren


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar