måndag 27 juni 2022

Innan morgonen gryr - Anna Lönnqvist

   
Innan morgonen gryr är en gripande kärlekshistoria om en sommar då allt förändrades. Vad vi är beredda att offra för vår familj och om omöjlig, passionerad kärlek. Anna Lönnqvist har än en gång skrivit en varm roman om att hitta sig själv genom någon annan, fylld av romantik och längtan.

Cape Cod 1965: Svenskättlingen Audrey bestämmer sig för att fly förväntningarna från sin familj, och den man hon förväntas gifta sig med, och tar ett jobb på en småbarnskoloni i Stockholms skärgård.

Stockholm 2022: Céline Sarri kämpar med att hitta sin riktning i livet. När hon får reda på att hennes farmor, som hon aldrig har träffat, finns i livet och vill ha kontakt ändras hennes tillvaro. Nu kan hon få svar på frågorna om hennes pappa som hennes mamma aldrig velat prata om. Men Célines sökande efter sitt ursprung river upp gamla sår hos alla inblandade.

Spänningar och begravda familjehemligheter från långt tillbaka sänder svallvågor ända in i nutid. Men kan det vara nödvändigt att göra upp med det förflutna en gång för alla? Kanske är allt faktiskt inte för sent?En härlig feelgood som verkligen har allt som jag vill ska finnas.
Den är mysig, den bjuder på kärlek och den har en hel delfamiljehemligheter. J
ag gillar även den lite mer djupare ton som finns i den här som lyfter historien ytterligare ett snäpp.
Anna har lyckats kanon med de härliga karaktärerna och de trevliga miljöerna och framförallt med att knyta ihop de parallella historierna på ett föredömligt sätt.

Jag sögs in i berättelsen från första sidan och sedan blev det sträckläsning blandat med lyssning på storytel.
Bara ett problem med den här boken... Den tog slut för fort...😕
 

Titel: Innan morgonen gryr
Författare: Anna Lönnqvist
Utgiven av: Norstedts förlag
Omdöme: 💛💛💛💛💛

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar