fredag 3 juni 2022

Cat Power - Ulrica Norberg, Carina Nunstedt

En katts närvaro i ett hem sänker stress och ångest. När katten spinner utsöndras oxytocin och vibrationerna ger en rad dokumenterade hälsoeffekter: lägre blodtryck och minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar. En katt kan hjälpa mot både ensamhet och olika former av psykisk ohälsa.

I Cat power utforskar författarna vad katterna har betytt i deras liv och varför många människor mår så bra av att ha katt. Både Ulrica och Carina har haft långa perioder med sjukdom i familjen och har tydligt upplevt hur katterna visat vägen till mer lugn, lek och återhämtning. Katter väcker det allra vackraste inom oss.

Genom att inspireras av kattens 9 liv kan du lära dig att värna din integritet, njuta mer, rensa ut och göra plats för mer lek och glädje.

Grattis alla kattälskare här är boken med stort B för oss. 
I boken får du veta var för spinnandet hos katten har en stor positiv effekt på människan och du får lära dig en härlig andningsteknik, Brahmari som är otroligt lugnande. Dessutom får du veta vilka katter som bott i vita huset och du får även massa mysiga berättelser om olika katter.
"Katter är fantastiska djur.
Bara deras närvaro i hemmet sänker stress och ångest och kattens spinnande har en rad dokumenterade hälsoeffekter som lägre blodtryck och minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar. En katt kan hjälpa mot både ensamhet och olika former av psykisk ohälsa." 
NY Ulrica Norberg
Titel: Cat Power
Ljudbok: Ulrica Norberg, Carina Nunstedt
Förlag: Bazar
Omdöme: 😻😻😻😻

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar