söndag 20 september 2020

Skuggan bakom dig - Anna JanssonYtterligare en fantastiskt välkomponerad bok av Anna.
Anna är en mästare att stegra intrigen och genom att successivt bygga upp dramatiken och spänningen lyfter hon storyn rakt igenom hela boken, inte en sekund av tråkigheter.
Hur kan jag bli så lurad så många gånger under en och samma historia. Det är många tvister och att lista ut vem, hur och varför är rent omöjligt.
Boken är välskriven och spännande. Den kickar i gång direkt för att sedan bara öka i styrka. 
En bladvändare som ger mig gåshud. Som levererar spänning, intriger och psykopatiska tvister.

Handling
Kriminalinspektör Kristoffer Bark och hans grupp av omplacerade kollegor har fått ett ouppklarat fall på sitt bord. Det gäller Emelie Kartman, en lågstadielärare och ensamstående mor som för tio år sedan försvann och senare återfanns på botten av Lanna badgruva, i en tunna genomdriven av ett hundratal tretumsspikar.
Kristoffer Bark blir snart varse att utredningen hade stora brister. Tidigare utredare har inte gått till botten med att undersöka de hot Emelie Kartman utsattes för innan hon dog. När Bark kommer i kontakt med sin sjukskrivna kollega Sara Bredow, inser han att hon utsätts för liknande trakasserier. Är mördaren på jakt efter ett nytt offer?

Skuggan bakom dig är andra delen i Anna Janssons nya deckarserie som utspelar sig i hennes egen hemstad, Örebro. En berättelse om makt och manipulation, rädsla och otillräcklighet. En skrämmande skildring av hur ett fullt fungerande liv kan brytas ner till spillror.

Tack Norsteds för recensionsexemplar

Författare: Anna Jansson 
Titlel: Dotter försvunnen 
Utgiven avNorstedts
Betyg: 5 🌟🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus Adlibris
StorytelNiklas Engdahl
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar