söndag 20 september 2020

När du blir vi - Åsa Bonelli


Trevlig, mysig och lättläst. Den är välskriven med ett bra driv framåt.
Åsa är bra på att beskriva karaktärer och miljöer för mig är det viktigt att de känns trovärdigt och det gör de. Att det är korta kapitel är något jag uppskattar väldigt mycket.
Jag ångrar dock att jag inte läste de två som är före i den här trilogin. Jag tror jag hade tjänat på det. Den första boken heter Stanna innan du går, och den andra boken heter Vid ögonblickets slut.
Läs och du får en riktigt bra feelgood bok som innehåller det som jag förväntar mig och vill ha i en äkta feelgood, kärlek, sorg, förvecklingar och givetvis några stänk av humor. 

Handling
Efter uppbrottet från Gustav har Malin äntligen hittat någon form av ro, tack vare löpningen och stödet från Olof och hans pappa Herman. Trots det gnager en stark önskan inom henne som känns omöjlig att uppnå. Framförallt nu när hon är singel och hennes biologiska klocka inte direkt tickar långsammare. Men när Malin av en slump träffar Emelie börjar hon förstå att läget kanske inte är så hopplöst som hon trott.

Olof reser land och rike runt och håller föredrag om hur han byggt upp sitt liv efter tsunamin, då han förlorade sin fru, deras son och ofödda barn. I publikvimlet på föreläsningarna sticker en kvinna ut. Hon följer hans turnéschema och verkar söka närmare kontakt. Vem är hon och vad är hon egentligen ute efter?

När Jacob Juul-Andersen, förläggare på ett av Danmarks största förlag, hör av sig till Malins förläggare Pelle och meddelar att de är intresserade av Malins och Olofs bok finner glädjen inga gränser. Men konsekvenserna blir långt mer omfattande än Malin någonsin kunnat ana.

Tack LB förlag och Åsa för att jag fick läs den här boken.

Författare: Åsa Bonelli
Titlel: När du blir vi
Utgiven av Lbförlaget
Betyg: 4 🌟🌟🌟
🌟
Finns hos
Bokus Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar