fredag 8 maj 2020

Rättskiparen - Lotta LuxenburgJag måste säga att Lotta har steppat upp vad det gäller handlingen i sin bok gentemot den förra.
Den här tog fart redan från början med ett bra tempo och en bra intrig med hög spänning.
Dessvärre dalade den mot slutet och den sista 1/4 delen kändes som att slutet snickrades i hop lite väl snabbt. Synd för i det stora hela tyckte jag om boken. 
Så själva intrigen är spännande och tempot är rappt vilket är ett stort plus och jag kommer självklart att läsa nästa bok i den kommande serien om kriminalinspektör Isabella Knyckare 
och Nikolaj Malmsten ocn nu hoppas jag på att Lotta lyckas knyta i hop säcken hela vägen.
Du får en lätt- och snabbläst historia som jag absolut rekommenderar dig att läsa. En alldaglig spänningsroman som fungerar, men som kanske inte lämnar några djupare avtryck.

Handling
När Isabella Knyckare, vid specialenheten Stockholmsgruppen, kommer över uppgifter om ett hemligt polisnätverk hamnar hon åter i utsatt läge. Nätverket är misstänkt för att ha ställt sig över lagen i jakten på Stockholms värsta brottslingar. Vilka av kollegorna i Polishuset kan Isabella lita på? Hur långt är de skyldiga beredda att gå för att sanningen inte ska komma fram? När Isabellas internutredning dessutom visar att hennes fästman, som blivit ihjälskjuten i tjänsten, var ett oskyldigt offer i nätverkets kamp mot den organiserade brottsligheten, blir Isabellas utredning djupt personlig.
Rättskiparen är den andra fristående delen i en ny spänningsserie om poliserna Isabella Knyckare och Nikolaj Malmsten och deras kollegor i Stockholmsgruppen, en specialenhet inom NOA, Polisens nationella operativa avdelning.

Tack bokfabriken för rexex 
Författare: Lotta Luxenburg
Titlel: Rättskiparen
Utgiven avBokfabriken 
ISBN9789178352432
Betyg: 3 🌟🌟🌟+
Finns hos
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Lyssna 
Storytel Inläsare: Maria Lyckow

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar