lördag 23 november 2019

Infiltratören - Lotta Luxenburg


Jag tycker själva historien är lite väl tunn och ytlig, jag saknar mer djup för att den ska uppnå det en riktigt bra och spännande thriller behöver. Den behöver också få med mer detaljer i berättandet för att få en bättre tyngd.
Själva intrigen är spännande och tempot är ett stort plus och jag kommer självklart att läsa nästa bok i den kommande serien om kriminalinspektör Isabella Knyckare och Nikolaj Malmsten. 

Mitt omdöme Det är en lättläst spänningsroman som absolut fungerar att läsa men den kanske inte lämnar några djupare intryck på mig.


Handling

En husbil kör över kajkanten vid Stockholms stadshus. När den bärgas gör räddningstjänsten ett makabert – fynd tolv kvinnolik. Kriminalinspektörerna Isabella Knyckare och Nikolaj Malmsten hinner knappt börja nysta i mordfallet innan ett upplopp utan förvarning lamslår Stockholm. Finns det en koppling mellan de våldsamma händelserna? Medan säkerhetspolisen misstänker en utländsk terrorcell infiltrerar Isabella en kriminell gruppering för att komma kvinnomördaren på spåren.

Infiltratören är den första fristående delen i en ny serie om Nikolaj Malmsten och Isabella Knyckare och de övriga utredarna i teamet Stockholmsgruppen, en del av polisens nationella operativa avdelning, NOA.

Tack Bokfabriken för rexex.


Författare: Lotta Luxenburg
Titlel: Infiltratören
Utgiven avBokfabriken 
ISBN9789178352388
Betyg: 3 🌟🌟🌟
Finns hos
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Lyssna 
Storytel Inläsare: Maria Lyckow


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar