lördag 23 maj 2020

Biohack - ät rätt för just din kropp - Fredrick PaulúnEn spännande och intressant bok där författaren Fredrik 
på ett lättsamt sätt guidar oss igenom den senaste forskningen.
Han ger mig bra information om olika livsmedel som är gynnsamma och han varvar det med  egna erfarenheter och den senaste forskningen. 

Han förklarar vilka livsmedel som är bra ur ett biohack perspektiv och varför vi ska tänka så. Boken är indelad i tydliga kapitel och jag behöver inte läsa från pärm till pärm utan väljer vad jag vill läsa just för stunden.
Jag tycker att boken är väldigt bra mycket utav det Fredrik skriver är faktiskt tankar jag själv har.
Dessutom finns det spännande recept som jag kommer att testa. 
Biohack känns som den verkligen vänder sig till gemene man, den är lättläst och intressant, den ger bra råd.
Precis sådär som man önskar att en bra bok ska vara.

I BIOHACK : 
ät rätt för just din kropp berättar näringsexperten Fredrik Paulún om hur du kan använda maten på ett medvetet sätt för att påverka din hälsa positivt. Han delar för första gången med sig av sin personliga hälsoresa, berättar öppet om sina utmaningar och hur det kommer sig att han började biohacka sitt eget liv.

Idag vet man på mikronivå exakt vilka egenskaper olika livsmedel har. Den kunskapen är grunden till det som kallas biohacking. I boken går Fredrik igenom den senaste forskningen om vilka livsmedel som är bio hackarens bästa vänner och förklarar varför. Han hjälper dig att ta reda på vad just du behöver biohacka och hur du kommer igång. Välkommen till framtiden!

Med biohacking får du bättre hälsa och högre livskvalitet. Du kan också förebygga sjukdomar och förbättra dina odds i livets DNA-lotteri.

Börja Biohacka:

* Prestera mera

* Stärk ditt minne

* Bli kvitt sötsuget och håll vikten

* Få ut mer av din träning

* Få ökat skydd mot sjukdomar

***

FREDRIK PAULÚN är en av Sveriges mest framgångsrika hälsoförfattare, entreprenörer och föreläsare inom näringslära. Han är utbildad näringsfysiolog och har skrivit ett tjugotal böcker som har sålts i över 1,5 miljoner exemplar och översatts till flera språk. Han föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa. Han skriver regelbundet för ett flertal tidningar och gör Näringspodden tillsammans med Martin Brunnberg.

Titel: Biohack - ät rätt för just din kropp 
Författare: Fredrick Paulún 
Förlag: Harper Life 
Betyg: 4🌟🌟
🌟🌟
Adlibris, Bokus
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar