fredag 26 november 2021

De likas lek - Therese Slettengren

Mina tankar 
En bok som har hög spänning och ett bra driv. Den bjuder på ett högt tempo och den är mycket välskriven, 
Jag gillar mixen av spännings- och relationsroman och sättet som Therese får till såväl vänskap som den där pirriga nerven. Den gör boken till en riktig bladvändare.

Om du vill ha en intrig som håller hela vägen in i mål och med en intensiteten som får hjärtat att bulta så rekommenderar jag dig den här boken. 

Boken

En lättläst blandning mellan Gossip Girl och Big Little lies. På Östermalm.

En ung flicka faller från en balkong. Var det verkligen en olycka eller är det någon som vill tysta henne?

Liv och hennes dotter Stella har ärvt en stor lägenhet på Karlaplan. De har lämnat ett destruktivt liv i Sydafrika bakom sig och försöker glömma det gamla och börja om på nytt. Men det går inte så lätt som de hoppats att smälta in i Östermalmslivet. Snart ökar friktionerna mellan dem och deras nya vänner och det förflutna hinner i kapp. Stella hoppas att en middag på hennes 15-års dag ska göra allt bättre, men den slutar i kaos. Måste Liv och Stella fly igen, eller vågar de stanna kvar? De likas lek är en spänningsroman om att passa in, och om kampen att behålla den perfekta ytan - till vilket pris som helst. Vilka blir konsekvenserna när fasaden spricker och det förflutna kommer ikapp?


Författare:  - Therese Slettengren
Titel: De likas lek
Utgiven av: ordberoendeförlag
Betyg: 💘💘💘💘
Finns hos
Bokus Adlibris Bokhandel
Ljudbok: Mirja Turestedt (storytel)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar