onsdag 20 oktober 2021

En sak i taget - Lilly Emme

Mina tankar

Jag har tidigare läst tre böcker av Lilly Emme och gissa om jag hade stora förväntningar på En sak i taget.

Levde boken upp till dem? JAAAAAA! Med råge. Bästa hittills....🏆
Den här boken är precis lika bra bra som de tidigare. Jag älskar Lillys sätt att blanda humor med allvar vilket gör att berättelsen känns otrolig trovärdig.

Den här gången angrips  konsumtion i familjen Appelton. Vi får lära oss om downsizing och dumpstring. Dessutom angriper Lilly ett ganska vardagligt problem i förhållanden, (tror jag) hur saker kan ställas på sin spets när två älskande personer upptäcker att de inte längre kan kommunicera med varandra. 

En humoristisk bok med ett djup som ger mig en tankeställare över detta med överkonsumtion.


  
Mina tankar om tidigare böcker

Utloggad - Lilly Emme

En nästan perfekt mamma - Lilly Emme

Bokförlaget Gyllendufva - Lille Emme & Sara. H Olsson

Boken 

Att städa upp i sitt liv


Mycket kan man säga om fyrabarnsmamman Grace Appleton på Station Road i Hampton, men städa gillar hon inte. Hon drömmer i hemlighet om att ta upp sin tidigare karriär. Fast med en pryl fixerad man känns ett annat liv långt borta. Utan Grace skulle ju huset se ut som en soptipp.

Snart är hon trots allt en lösning på spåren. Strategin är att inte släppa in nya saker i hemmet och att varje dag lägga några gamla i soptunnan. Tillsammans med barnen kasserar hon grej efter grej. I takt med att sakerna blir färre känner Grace hur det blir lättare att andas. Frågan är när maken Andrew ska komma på henne och vilka följderna blir ...


Författare: Lilly Emme
Titel: En sak i taget
Utgiven avHistoriskamedia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar