onsdag 27 oktober 2021

Helix - Alexandra Appelqvist & Benjamin Andrée


Mina tankar
Här är en bok som jag hade grymt stora förväntningar på men som inte stod upp till dem.
Till att börja med hade jag oerhört svårt att komma in i boken då det var extremt mycket personer och diverse kändisar hit och dit att hålla ordning på. 
En seg och rörig story och jag saknade drivet framåt.
Efter att ha läst över 100 sidor höll jag på att ge upp.
Men jag tog mig i mål och mitt omdöme blir svalt och ett nja.
Kanske folk som rör sig i Stockholms innekretsar och på Stureplan kommer att gilla den men för mig här ute på landet kändes den otroligt ytlig och flamsig. Hade nog för höga förväntningar.


Boken

Adrian Lind (1)

Det är vinter i Stockholm. Snön faller allt ymnigare utanför skyskrapan Helix, där födelsedagsfirandet av en excentrisk affärsman ska äga rum i dagarna tre. Nöjesreportern Adrian Lind och hans bästa vän Valeria Rossi har lyckats få en inbjudan till den värld av mystik och glamour dit alla vill in.

Men det är inte bara fest för Adrian. Han har en dold agenda. En av kvällens gäster, en ung kvinnlig influencer, har delat ett minst sagt oroväckande inlägg i sociala medier. Det ryktas att hon är försvunnen, och att flera personer på festen, med motiv som svartsjuka, pengar och hämnd, vill se henne död. Vad har hänt Sarah? Och vem kan Adrian egentligen lita på?

I jakten på det stora scoopet börjar han tillsammans med kollegorna på Nyhetsbladet att gräva efter sanningen. Ju mer han får veta, desto mer komplex blir bilden. Snaran dras åt, och Adrian inser att inget längre är som det ser ut att vara. Han måste reda ut vad som har hänt. Innan allt är över.

Tack för recensionsex.

Författare: Alexandra Appelqvist & Benjamin Andrée
Titel: Helix
Betyg: 2💥💥
Finns hos
BokusInga kommentarer:

Skicka en kommentar