tisdag 19 oktober 2021

Nattväkten - Ramona Ivener

Mina tankar
Fullt ös från första sidan och sedan fortsätter farten att eskalera ända in i kaklet!
En spännande bok med massor av fart och ett stort driv som dessutom har en mängd oväntade tvister .
Jag kastas mellan olika teorier om, vem? varför? och hur?
Vilket jag ser som otroligt skickligt av författaren. Jag blir hela tiden lurad och får tänka om!

Nattväkten är välskriven och jag är glad att det är första boken i serien om David Ritter. En serie jag ser fram emot mycket att få läsa

Boken

Nattväkten är boken för dig som älskar spänning, thrillers och oförutsägbar handling där huvudpersonen är en knivskarp kriminalkommissarie på jakt efter en brutal seriemördare.
När kriminalkommissarie David Ritter anländer till Bromma en kylig oktobermorgon möts han av den mest groteska mordplats han någonsin stött på. Mordet saknar helt motstycke i svensk kriminalhistoria. Inom loppet av några dagar sker det ytterligare ett makabert mord som gör det klart för Ritter att han är ute efter en seriemördare vars offer utgör en skrämmande nedräkning. Men till vad? Vad binder offren samman? Han tar hjälp av den intelligenta och skarpa rättspsykologen Dr Julie Glans för att fånga den barbariska mördaren innan det är försent.

Nattväkten är den första boken i serien med den intuitiva kriminalkommissarien David Ritter i spetsen. En mörk, oförutsägbar och oförglömlig thriller där mycket mer än att fånga en seriemördare står på spel. En rad oväntade vändningar förtätar handlingen fram till den chockerande upplösningen, en som inte ens Ritter själv hade kunnat föreställa sig.

Tack för recex.

Författare: Nattväkten 
Titel:  Ramona Ivener 
Utgiven av: Bokförlaget Nona
Betyg: 5 💜💜💜💜💜

2 kommentarer:

  1. Sarah/Bokförlaget Nona20 oktober 2021 kl. 12:41

    Tack för din fina recension!

    Härligt att du tycker om boken, det gör jag med. :-)

    SvaraRadera