torsdag 21 oktober 2021

Död för dig - Mikaela Bley

 

Mina tankar
Det här är en riktigt rafflande psykologis thriller som håller mig på sträckbänken från början till slut. 
Mikaela är otroligt duktig på att lägga ut spår i sitt berättande och får mig som läsare att fundera många gånger på hur det hela hänger ihop.

Vem kan man egentligen  lita på och vem är vän och vem är fiende? 
Berättelsen har ett otroligt driv med ett tempo som gör att boken läses i ett rasande tempo. Intrigen är riktigt bra och jag höjer ett varningens finger, den är mycket otäck på sina håll.

Läs gärna mina tankar om  Flickor utan namn - Mikaela Bley 


Boken
Första delen i den nya spänningsserien The Killer.

Caroline och Gustav är paret som lever det perfekta livet. Den blonda överklasstjejen från Djursholm i Stockholm som blivit hyllad skådespelare och gift sig med sitt livs kärlek, den geniförklarade och framgångsrika entreprenören som vuxit upp under enkla förhållanden i Rosengård i Malmö.

Caroline och Gustav har allt de någonsin drömt om? familj, lycka, framgång, pengar, ett stort socialt nätverk och många som följer deras drömliv i sociala medier. Men vad skulle hända om de berövades allt?

En varm dag i början av augusti försvinner den gravida Caroline tillsammans med parets två små döttrar spårlöst från deras exklusiva strandvilla i Malmö. Omständigheterna kring försvinnandet förbryllar polisen som inleder en brottsutredning. Ett massivt sökpådrag drar igång under ledning av Henrik Hedin och Leia Kaplan, två av Sveriges främsta brottsutredare.

Snart står det klart att inget är vad det synes vara - det blir en kamp mot klockan där insatserna blir allt högre och överraskningarna blir fler och fler.

Författare: Mikaela Bley
Titel: Död för dig
Förlag: Norstedts förlag
Betyg: 5 🌟🌟🌟🌟🌟

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar