söndag 29 december 2019

Snöfall över strancaféet - Lucy DiamondMitt omdöme

En härlig julig feelgoodbok som tyvärr inte riktigt kommer upp på samma nivå som den första om strancaféet.

Det här är inget bok som kommer att dröja sig kvar. Dock finns det mycket av romantik, familjehemligheter, lite svärta och massa härlig vänskap i byn. Trots att jag tycker den är lite ojämn och är lite hackig så rekommenderar jag den. En lättläst feelgoodbok att krypa upp i soffan med, äta god choklad och dricka en härlig kopp te.
Läs gärna första boken i serien först för karaktärerna återkommer i den här boken.
Läs mer om den här 

Handling


Efter en hektisk sommar på strandcaféet ser Evie fram emot sin första jul med nya pojkvännen Ed. Hon är fast besluten att det ska bli den mest perfekta, romantiska julen någonsin. Mysiga kvällar framför brasan bara de två, med vin och godsaker underbart!

Men friden tar slut när Eds före detta fru plötsligt tar kontakt igen, och sedan dyker oväntade gäster upp: Eds grinige bror Jake och Evies bästa vän Amber, som just fått sitt hjärta krossat.

Lägg till snöstormar och familjedraman, och det ser ut som om julen kommer att bli lite av en kalkon Snöfall över strandcaféet är en hjärtevärmande och charmig berättelse i ljuvlig miljö den perfekta verklighetsflykten när kylan kommer.Författare: Lucy Diamond
Titlel: Snöfall över strandcaféet
Utgiven av: 
Printz Publishing 
ISBN: 
9789177710981
Betyg: 3 🌟🌟🌟

Finns hos
Bokus
Adlibris
Storytel: Uppläsare - Katharina Cohen
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig


Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar