onsdag 11 december 2019

Två hjärtans karameller - Sofia Fritzson


En charmig och småmysig feelgood-romance om två själar som har en familjeförlust med sig i bagaget. Dock hanterar de sin förlust på lite olika sätt. Den varma berättelsen bjuder på kärlek, familjehemligheter, sorg men framför allt massor med julstämning.

Boken är som är ganska förutsägbar och som man kan ta till när man behöver bara få vara och koppla av och läsa för nöjes skull. 
Sofia skriver med ett lättsamt och charmigt språk, miljöbeskrivningarna gillar jag och de får ett extra plus av mig.
Mitt omdöme
En en mysig och charmig Feelgood berättelse i juletid, men den berör mig inte direkt på något djupare plan då både innehållet och karaktärerna känns lite fattiga.

Jag har lyssnat på den här boken på Storytel och jag gillar uppläsare Katharina Cohen.

Bild från köket.se

Handling

När Ellinors far dör upptäcker hon och systrarna att han har investerat i ett företag som ligger på randen till konkurs. Motvilligt åker Ellinor till den lilla orten Kullaby där den olönsamma firman Karlssons Konfektyr ligger.

Micke trivs med tystnaden och lugnet i sitt ensliga hus i skogen. Där lagar han sin fudge och snickrar sina fågelholkar. Han står inför årets mest hektiska period, med långa arbetsdagar och slitsamma julmarknader och har inga planer på förändring. När Ellinor sveper in i hans liv är attraktionen mellan dem omedelbar. Men Ellinors krav är skoningslösa: öka lönsamheten eller lägg ner. Och plötsligt är det inte bara Mickes företag som står på spel utan även hans hjärta.

Två hjärtans karameller är en mysig och romantisk julroman om stolthet, familjeband och förföriskt god fudge.


Författare: Sofia Fritzson
Titlel: Två hjärtans karameller  
Utgiven avLavender Lit
ISBN:9789187879623
Betyg: 3🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar