tisdag 10 december 2019

24 goda gärningar - Jenny FagerlundDet här är en riktig goding, precis så här vill jag att en härlig feelgood vara. Jag gillar att allt inte är sockersött och rosenskimrande.
Den har allt, alla rätta element, lite kärlek, lite svärta, många goa skratt och ett lyckligt slut. 

En intressant handling som fångar mig direkt från första sidan och som sedan forsätter genom hela boken. Ett bra driv och intressanta karaktärer. 
Vill du få in en go julkänsla med fina intentioner så läs den här. 

Mitt omdöme:
En riktigt bra och härlig bok som är lättläst, mysig och som har en stor portion charm. En äkta feelgood pärla att krypa upp i soffan, tända ljus och dricka en kopp med varmchoklad till. Läs och njut! Handling
Emma förlorar sin man på julafton. Två år senare har hon fortfarande svårt att finna mening i tillvaron. Det dåliga samvetet gnager i henne, fanns det något hon kunde ha gjort för att rädda honom?

På väg hem en kväll stöter hon ihop med en äldre man som har irrat bort sig i snöstormen. Hon bestämmer sig för att försäkra sig om att han kommer hem välbehållen. Den kvällen föds en idé hos Emma. Hon ska utföra 24 goda gärningar. En för varje dag fram till julafton.

Från att oftast vara ensam möter Emma under dessa vintriga dagar en mängd människor som sakta börjar förändra hennes tillvaro. Men är hennes goda gärningar tillräckliga för att mota bort mörkret som bosatt sig inom henne? Hur kommer hennes liv se ut när hon vaknar på julafton?

24 goda gärningar är en varm, allvarlig och romantisk berättelse om hur ensam julen ibland kan kännas och hur svårt det kan vara att gå vidare.

Författare: Jenny Fagerlund
Titlel: 24 goda gärningar 
Utgiven av: Norstedts förlag
ISBN: 9789113083162
Betyg: 4🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Adlibris
Bokus
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

Storytel - Uppläsare Viktoria Flodström
bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar