lördag 14 december 2019

En perfekt storm - Buthler & Grimwalker

En bok i sann Silverbjälke anda. Jag gillar de korta kapitlen och den är lätt och snabbläst. Karaktärerna är intressanta och handlingen tar tvära vändningar. 
Dock finns det vissa bitar i historien som berör mig väldigt illa. Det är våldtäkter som känns så fel och jag tycker inte de tillför något av värde. Dessa scener förstörde min läsglädjen och jag funderade allvarligt på att inte fortsätta läsa ut boken. På grund av detta får boken detta låga betyg. Ärligt talat vet jag inte om jag läser nästa om det kommer en.


Handling
Alex Storm har äntligen allt han kan önska sig, en smart och vacker fru, barn på väg och firman går bra. Efter ett liv som outsider, vilsen i två olika kulturer och en jobbig uppväxt, har allting fallit på plats.

Men orosmolnen hopar sig, och ödet vill annorlunda. Skatteverket jagar honom och en pokermatch som gått överstyr hotar att ruinera honom. Om han inte kan betala kommer firman gå i konkurs och han kommer förlora precis allt.

Desperationen tvingar honom in på en bana han aldrig trodde han skulle välja, och sakta men säkert anpassar han sig till en hård och grym värld med många hemligheter.
Men det är ju bara för en liten tid, intalar han sig.

Tack bokfabriken för rexec.
Författare: Buthler & Grimwalker 
Titlel: En perfekt storm
Utgiven avBokfabriken 
ISBN9789178352265
Betyg: 2🌟🌟
Finns hos
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Lyssna 
Storytel - Uppläsare - Jonas Malmsjö

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar