söndag 22 december 2019

Om sanningen ska fram - Elin Eldestrand

Det här är en feelgood som inte direkt är en solklar julroman men den utspelar sig under ett par veckor i december. Som en sann feelgoodbok innehåller den vänskap, kärlek intriger och sex. Man kan riktigt känna av frustrationen från värdinnorna men ur två helt olika perspektiv. och deras önskan att komma vidare. Men sanningen är inte alltid så lätt att hantera.

Mitt omdöme
Charmig och lättläst,  äkta feelgood.

Handling
Estrids liv har mer eller mindre stannat upp, men så träffar hon Marcus. Olivia byter hela sitt liv i sin desperata längtan att lämna allt hemskt bakom sig. Kvinnorna träffas och det blir vänskap vid nästan första ögonkastet. Men så visar det sig att de har en sak för mycket gemensamt ... Om längtan att skapa det perfekta livet. En varm historia i jultid om vänskap, kärlek, sex och hemligheter.

Estrid hade en plan, men en dag visar hennes sambo sin nya plan och eftersom hon inte är inkluderad i den tar hon sin väska och går. Hon har ingen aning om vad hon ska göra med sitt liv, inte förrän hon träffar Marcus.

Olivia hade också en plan. Livet var hoppfullt och rosaskimrande, ända tills det slås i spillror på det mest fruktansvärda sätt. För att klara av att fortsätta leva bestämmer sig Olivia för att skaffa ny pojkvän, nytt jobb och flytta till en annan stad.

En snöig dag i december träffas Estrid och Olivia och vänskap vid första ögonkastet uppstår. Nåja, nästan i alla fall. För Estrid är Olivia den där friska fläkten hon saknat och för Olivia är Estrid ytterligare en ingrediens i strävan mot det nya perfekta livet. Men så visar det sig att de har en sak för mycket gemensamt …


Tack Hoi förlag och Elin för att jag fick läsa och recensera. 

Författare: Elin Eldestrand
Titlel: Om sanningen ska fram
Utgiven av: Hoiförlag 
ISBN:9789176970386
Betyg: 3 🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.se

Storytel: Uppläsare - Gunilla leining 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar