lördag 14 december 2019

Breven från E - Pernilla LindrosEn varm, mysig och charmig feelgood bok med mycket hjärta och smärta, hemligheter och allt det där andra en bra må bra bok ska ha. 

Fina och äkta karaktärer som jag älskar att hänga med. Det är en bladvändare som handlar om att våga ge livet och kärleken en ny chans, att våga älska igen. Kapitlen är rappa och handlingen har ett bra driv, det är en mycket lättläst bok.
Breven från E är en tankeväckande roman som har ett djupare budskap än vad jag trodde när jag började läsa boken.
Pernilla skriver om Åland och dess omgivningar på ett mycket trovärdigt sätt. 

Mitt omdöme
Humor, charm men även ett djupare budskap om att våga leva igen. Dock alldeles för lik Sonjas andra chans av Åsa Hellberg.


Handling 
I Breven från E får vi möta tre helt olika kvinnor vars liv flätas samman via den gemensamma och nu bortgångna väninnan Ellen. I varsitt brev från Ellen får de olika uppdrag att utföra. Jonna ska vara utan sex ett halvår, Amanda börja dejta och Klara uppmanas ta sitt skrivande på allvar. Under läsningens gång flyter hemligheter och sorger upp till ytan, något som sedan förenar de tre kvinnorna på ett djupare plan. Det här är en varm, romantisk och välskriven roman med ett större djup än man till förstone kanske tror. Karaktärerna är trovärdiga och handlingen spännande. En bok att sluka och njuta av." BTJ

Tack Ordberoende förlag för recex.
Författare: Pernilla Lindros
Titlel: Breven från E 
ISBN9789188867063
Betyg: 3🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar