måndag 20 september 2021

När kärleken väljer - Pernilla Lindroos

Mina tankar

Jag har läst ytterligare en mycket bra bok av Pernilla Lindroos. Tyvärr finns inte den tryckta boken att få tag i hos svenska bokhandlare, så vill du läsa får du bege dig till Åland för att införskaffa dig ett ex.
Men som tur är så finns den som ljudbok och det är fantastiska Gunilla Leining som läser den. Har du ljudboks abonnemang så missa inte den här charmiga feelgoodaren.

Pernilla växlar mellan nutid och dåtid och de båda parallella historierna hänger väl ihop och man vill bara veta vad som ska ske i de båda världarna.
En bra och trevligt språk med glimten i ögat. Karaktärerna känns äkta och Pernillas beskrivningar är fyllda med charm och glädje.

En bok att bara flyta bort i, det är en mysig och charmig berättelse.
Läs gärna mina tankar om Pernilla tidigare böcker.

Tack snälla för recex.


 I lögn och lust            Breven från E

 

Boken

Majas trettioårskris går inte över trots att hon redan är trettiofyra. Hon är en katastrof när det kommer till att göra kloka val i livet och går därför med på att träffa en astrolog på sin vidskepliga systers uppmaning. I början viftar Maja bort det som sägs, men snart verkar astrologens ord bli sanna. Ödesbestämda träffar och planeter som hamnar i linje gör att barndomen hon förträngt börjar flåsa henne i nacken.

Beatrice lever ett obekymrat liv i South Carolina under 1800-talets första hälft. Hon är fylld av livskraft och drömmer om att upptäcka världen. Men Bea är fast i det som förväntas av en rik ung kvinna och blir snart bortgift med Lord Russell. Det enda hon kan trösta sig själv med är att vännen Hannah och privatläraren Henry får följa med till den imponerande plantagen borta i Tennessee. Snart drabbas Bea av tragedier som tvingar henne att växa upp och inse vad sann kärlek är.
“När kärleken väljer” är en historia om två unga kvinnor som måste lära sig att stå upp för sig själva innan det är för sent. Ett kärleksdrama upprepar sig över tidsspannet och sammanflätar deras liv i tid och rum.Författare: Pernilla Lindroos
Titel: När kärleken väljer
Omdöme: 4💚💚💚💚

Finns hos

När kärleken väljer - Ljudbok & E-bok - Pernilla Lindroos - Storytel

1 kommentar:

  1. Jag har fått den här boken som en riktig bok. Så om du vill ge bort den i julklapp finns den att få tag på.
    Kramis från Pockethexan

    SvaraRadera