tisdag 7 september 2021

Ett bröllop att minnas - Katie Fforde


Mina tankar
Den här feelgoodboken var en bok som jag snabbt läste igenom. Jag hade riktigt stora förväntningar på den som jag tyvärr måste säga inte riktigt infriades.
Visst är den charmig och gullig men för mig tar den sig inte och jag kommer inte att lägga den på minnet. 
Men som vanligt det jag inte älskar kanske du tokälskar så är det med böcker och det är ju det som är charmen.

Boken
Tre kvinnor träffas av en slump på en tillställning i den idylliska byn Chippingford.

Beth bor i en lånad stuga i byn, har inget jobb och har därför lovat att organisera sin systers bröllop något hon är helt novis på.

Lindy är född och uppvuxen i Chippingford och lever ensam med sina små pojkar efter att deras pappa lämnat landet. Hennes passion är att sy, men när ska hon hinna det?

Rachel är nyinflyttad i ett hus hon inrett helt i vitt, på ett närmast tvångsmässigt sätt. Hon arbetar hemifrån som revisor, ett yrke som passar hennes behov av ordning och reda. Men något fattas ändå.

Tre kvinnor, som alla längtar efter en nystart i livet. De bestämmer sig för att gå samman och starta ett företag: de ska organisera budgetbröllop i vintagestil! Snabbare än de kunnat ana hamnar kompanjonerna i hetluften, med panikbröllop, problemlösning och egna romanser

Ett bröllop att minnas är en romantisk och lättsam roman som utspelar sig i härligt brittiska miljöer. En bok för alla som älskar Jenny Colgan och Lucy Diamond.


Titel: Ett bröllop att minnas
Författare: Katie Fforde
Förlag: Piratförlaget
Ljudbok: Callin Öhrvall


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar