söndag 5 september 2021

Fortfarande här - Åsa Hofverberg


Mina tankar
En berättelse som har rappa, skojiga och underfundiga inslag. Men boken manar även till eftertanke då den även belyser saker som gömts undan, familjehemligheter som varit undanstoppade men vart efter boken lider kommer upp på ytan.
Jag kan känna med karaktärerna när de angrips av såväl ångest och en del sorg. Och jag vill inte annat än att kliva in ibland och ruska om en och annan individ för att få dem att ta sitt förnuft tillfånga. 
Det här är en bok om att våga stå upp för sig själv, att våga tro på sig själv men även våga ta steget och följa sina drömmar. 

Du får en feelgood roman som jag rekommenderar till dig som inte bara vill ha det rosenröda och sötsliskiga utan lite mer vardagsrealism men på ett härligt sätt.
Sätt dig i ditt soffhörn med en god kopp av något varmt och gott, tänd ett ljus och sedan sträckläser du. Det gjorde i alla fall jag.

Boken
Paula Born har bestämt sig för att lämna sin manipulative man Rai efter 27 års olyckligt äktenskap. Men innan hon hinner förverkliga sina planer faller maken i koma, vilket sätter allt på sin spets. Paula brottas med sina känslor när hon attraheras av nya män. Vågar hon falla för någon igen?
Populäre Lukas Born, Paula och Rais son, har precis tagit studenten. Han lider av svår panikångest och är livrädd för att bli som sin pappa, staden Borns kommunpamp och starke man inom bandyn. Lukas vill flytta från staden, lämna allt och alla bakom sig och börja plugga.

Pastorsdottern Mila vet inte vem hon är. Vad hon vet är dock att hon är vanvettigt förälskad i Lukas, men han verkar bara ha ögonen för perfekta Saga.

I Fortfarande här får läsaren följa tre karaktärer i den lilla fiktiva staden Born. Relationsromanen är den första i en serie om fyra böcker.

Tack för recensionsexemplar

Författare: Åsa Hofverberg
Titel: Fortfarande här 
Utgiven av: Hoiförlag 

Omdöme: 5🌟🌟🌟🌟🌟


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar