måndag 27 juli 2020

Systrarna från Toscana - Lori Nelson SpilmanJa, vad ska man säga...Jag är helt tom nu när boken är slut.
Det här en av de absolut bästa feelgood böcker jag någonsin läst. En underbar mysig pärla som jag rekommenderar ALLA feelgood älskare att läsa NU.

Lori Nelson Spielmans sätt att skriva på är helt underbart, jag är lyriskt. Allt från språket, miljöbeskrivningarna till karaktärernas personligheter och dialoger är magnifikt.
Hon blandar glädje och sorg i historien med kärlek och spännande familjekonflikter.
Och de olika vändningarna som sker, som ger oss oväntade vägar är helt oförutsägbara.

Systrarna från Toscana är berättelse om att följa sina drömmar, våga vara en ja sägare, förverkliga de drömmar du har. LEV NU! 
Ja, jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst med superlativen men jag tycker att du i stället själv bums ska beställa boken eller gå till din lokala bokhandlare och KÖP DEN!


Om boken

Hur bryter man en tvåhundra år gammal förbannelse?Ända sedan den dag för mer än tvåhundra år sedan då Filomena Fontana lade en förbannelse över sin syster har inte en enda av släkten Fontanas småsystrar hittat kärleken. Vissa, som Emilia, lycklig singel och bagare i sin morfars deli i Brooklyn, påstår att det är ett rent sammanträffande. Andra, som hennes sexiga, kärlekstörstande kusin Lucy, tror helhjärtat på den gamla legenden. Båda blir dock lika förvånade när deras gammelmoster ringer upp dem med ett häpnadsväckande förslag: om de följer med henne på en resa till Italien lovar moster Poppy att hon ska träffa sitt livs kärlek på trappan till kyrkan i Ravello på sin åttioårsdag, och därmed bryta förbannelsen en gång för alla.

Bland Venedigs kanaler, Toscanas gröna, böljande kullar och Amalfikustens förtrollande byar blommar romanser upp, öden beseglas och familjehemligheter uppdagas hemligheter som kan komma att skada släkten långt mer än en tvåhundra år gammal förbannelse.

Tack LB förlag för fint recex.

Författare: Lori Nelson Spielman
Titlel: 
Systrarna från Toscana
Förlag: LBförlaget
Betyg: 5 🌟🌟🌟
🌟🌟 +++++
Finns hos
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

Läs fler bokbloggar.se


2 kommentarer:

  1. Tyckte också den var riktigt bra! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är så härligt när man hittar dessa små pärlor =)

      Radera