torsdag 23 juli 2020

Lugn, Klara vardagsstressen och finn din inre balans - Fearne Cotton


                       

                                  

       
En superbra och enkel bok som ger massor med smarta och lätta tips att ta till i vår allt för stressade vardag. I blir fler och fler sjuka i vårt samhälle av stress och av att det ställs större och större krav såväl från arbete som i de sociala medierna. Det behövs hittas ett lugn i kroppen och det får du hjälp här i den här boken. Du får tips, övningar och massor med idéer till självhjälp. Men inte minst hur du skapar ett inre lugn.
Den beskriver hur du kan hitta lugnet för just dig.
Boken är uppbyggd i olika kapitel som alla avslutas med en sammanfattning i tre punkter. Den ska få dig att reflektera över vad som är bäst för dig och där du är i livet. 
En bok som jag tror kan finnas där att ta fram till och från när det blir körigt i livet. Jag tyckte mycket om boken

      Förändra det stressiga livspusslet till en mer harmonisk vardag med Fearne Cottons nya inspirerande guide!

I dagens uppkopplade samhälle är det svårt att hitta tid till avslappning och återhämtning bland alla måsten. Den brittiska författaren och tv-stjärnan Fearne Cotton kommer nu ut med ännu en inspirerande handbok för dig som vill minska stressen i vardagen och hitta ett mer rofyllt och harmoniskt liv.

Fearne Cotton ger dig redskapen i form av praktiska lösningar, handfasta tips och idéer om hur du förvandlar ett hektiskt livspussel till en välbalanserad vardag.

FEARNE COTTON [f. 1981] är en brittisk författare och en av landets största tv-profiler, som medverkat i såväl Disneyklubben som på Top of the Pops, Oscarsgalan och BBC Music Awards. Hon är rankad som en av världens 250 mest inflytelserika twittrare och har sammanlagt över 11 miljoner (!) följare på sociala medier. Lugn är uppföljaren till Glad, som har sålt i över en kvarts miljon exemplar. Fearne Cotton bor i London med sin familj.

»En enkel handbok i livskunskap i Cottons familjära ton.« BTJ


Författare: Anna Ihrén
Titlel: Maskmakaren
Utgiven av: Mima förlag
Betyg: 5🌟🌟🌟
🌟🌟
Finns hos Adlibris & Bokus
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Läs fler bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar