tisdag 14 juli 2020

Equidae - Lovisa Wistrand


Jag har allt som oftast haft lite svårt för genren fantasy. Kanske det är för att det är så många olika karaktärer med svåra namn och jag har så svårt för att hålla isär dem. Likaså är det med platser och olika ställen som berättelserna utspelar sig på.
I stort sett tycker jag att det är en bra bok, fast ibland segar den till sig lite, men jag fortsätter enträget att läsa.Lovisa bjuder oss på härliga och färgstarka karaktärer, hon blandar spänningmed humor, romantik, sex och några riktiga twistwr här och där.
Historien är ganska oförutsägbar och det är ett stort plus så även det härliga bokomslaget som jag gillar skarpt.
Om du är ett fantasyfan så tror jag att du kommer att gilla den här boken.


Handling 

År 2043. Äventyr, faror och förbjuden kärlek i ett dystopiskt Afrika.
Afryea har alltid fascinerats av det farliga och trots att det är förbjudet gör hon allt för att få skymten av människor.

Tillsammans med likasinnade bor hon i en by bland de ödsliga afrikanska bergen. Skyddad från faror och jägare tillbringar hon större delen av tiden i djurhamn och får inte lämna samhället. Är människor så hemska som alla påstår? Finns varjägare på riktigt?

Hur skulle det kännas att leva i en människostad? Hon vill ut, upptäcka världen och uppleva äventyr. När Afryea blir tillfångatagen av varjägaren Dover uppfylls hennes önskan, men inte alls på det sätt hon tänkt sig. Savanner, ödemark och mystiska djungler. Nu måste hon göra allt för att fly och ta sig hem igen. Men vad gör man när man utvecklar känslor för personen som leder en rakt mot döden?

Tack Lovisa för recex

Författare: Lovisa Wistrand
Titlel: Equidae 
Utgiven avWhipmedia
Betyg: 3🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus  & Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar