lördag 11 juli 2020

Frusen fjäril - Sylvia Day


Jag blev väldigt nyfiken på boken Frusen fjäril av Sylvia Day eftersom jag läst att det är en bok när när Sylvia är som bäst.
Tyvärr måste jag säga så blev jag väldigt besviken. Visst det är en oväntad berättelse om kärlek, besatthet och passion men för mig är det bort i tok för mycket sexscener, inte för att jag har problem med det eller är pryd på något sätt, men när det är sexscener som tar över historien då tröttnar jag.
Även om själva historien handlar om en personlig inre kamp och känslomässiga konflikter så finns det inget djup i berättelsen, en ytlig ganska intetsägande berättelse.

Som tur är tycker vi alla olika och om du är sugen på en lätt- och snabbläst bok med massor av sex så då är den här helt rätt för dig.
Ett plus får Sylvia ändå för det helt oväntade och överraskande slutet och det underbara bokomslaget.  

Handling
Teagan är äntligen tillfreds med livet. Hon har ett jobb hon älskar, flera nära vänner och ett vackert hem som hon renoverat från golv till tak. Men framförallt har hon kommit till ro med det förflutna och gått vidare.

Då flyttar Garrett Frost in i huset bredvid hennes. Garrett är som en rasande naturkraft som vänder upp-och-ned på allt som Teagan äntligen fått ordning på. Men det hon har svårast att värja sig mot är att han är sårad – och att hon känner igen sig i hans känslor.

Frusen fjäril är Sylvia Day när hon är som bäst. Det är en oväntad berättelse om kärlek, förlust och den oemotståndliga passionen som övervinner allt. En bok att älska från första sidan till det överraskande slutet.

Tack Bookmarkförlag för recensionsbok.

Titlel: Frusen fjäril
Författare: Sylvia Day
Utgiven av: Bookmark
Betyg: 2 🌟🌟
Finns hos: Adlibris &
 Bokus
Storytel Callin Öhrvall Delmar
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Läs fler bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar