måndag 17 februari 2020

Ett litet steg på vägen - Jenny Fagerlund


Det här bok två jag läser av Jenny och jag hoppas innerligt att det kommer fler härliga feelgoodare från henne.
Den här har precis allt som jag vill att en en bra feelgood bok ska innehålla, den är välskriven och lättläst.
Du får En mysig stund fylld av charm,vänskap, kärlek, hemligheter och en del familjehemligheter. Men även det där lilla djupet som jag vill ha en del där ett problem eller ett dilemma finns och som huvudkaraktären måste hitta en bra lösning på. Jenny får verkligen till det och jag som mamma kan verkligen känna med Stella och hennes oro för sin son. Såväl miljöbeskrivningar som beskrivningar av karaktärerna känns riktigt bra och genomtänkta och språket ligger helt rätt till den grangren och läsare som Jenny vänder sig till.
Det här är en fin liten pärla som du inte får missa jag sträck lyssnade på den jag njöt av varenda minut.
Feelgood när den är som absolut bäst! En bok som gör mig varm och glad i hela kroppen men som tyvärr slut alldeles för fort.


Handling
Ibland måste man resa bort för att hitta hem.

Stella arbetar som koordinator på en reseförmedling och trivs bra med sin lugna tillvaro på jobbet. Lugn är dock inget hon har på hemmaplan. Hon är ensamstående mamma, och sjuåriga sonen Felix har det inte lätt i skolan, han brottas med utanförskap och får ofta skulden när något går fel.

När Joel, en managementkonsult, anlitas för att effektivisera företaget Stella arbetar på ställs allt på ända. Stellas tjänst dras in och om hon inte vill bli arbetslös måste hon tacka ja till att resa runt och utvärdera hotell och upplevelser i Norden. Hennes första uppdrag blir att testa ett nytt koncept på det nyrenoverade Högfjällshotellet i Fröliden.

Stellas första impuls är att tacka nej, men efter ytterligare en händelse på Felix skola får hon nog. Tillsammans tar de sig till fjällen. Kanske är det här avbrottet de båda behöver?

Ett litet steg på vägen är en varm, charmig och höstmysig feelgoodroman som doftar av multnande löv, bär och termosar fyllda med te.

Författare: Jenny Fagerlund
Titlel: Ett litet steg på vägen
Utgiven av: Norstedts förlag
ISBN: 9789113098906
Betyg: 5🌟🌟🌟🌟🌟

Finns hos
Adlibris & Bokus
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Storytel - Uppläsare Viktoria Flodström
bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar